Κατασκευή ιστοσελίδων


Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις και επαγγελματίες στοχεύοντας πάντα στη σωστή δόμηση των πληροφοριών, την προώθησή τους σε μηχανές αναζήτησης του internet, και την εύκολη αλλά συγχρόνως ευχάριστη πλοήγηση του πελάτη.

Η ιστοσελίδα αποτελεί την ηλεκτρονική βιτρίνα του κάθε επαγγελματία, και ο τρόπος που υλοποιείται και παρουσιάζεται στον υποψήφιο πελάτη, αντανακλά τη φιλοσοφία της επιχείρησης. Παράλληλα είναι πλέον ο δημοφιλέστερος τρόπος να παρουσιάσει κάποιος το προϊόν του, όχι μόνο στην περιοχή που ζει και εργάζεται αλλά και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!!!

Η alpe-design αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδα σας καθώς και την μετέπειτα υποστήριξή της με ανανεώσεις περιεχομένου, αναβάθμιση και συνεχής προώθηση του site σε μηχανές αναζήτησης, ώστε να είναι ανταγωνιστικό με τις νέες ιστοσελίδες που δημοσιεύονται συνεχώς στο διαδίκτυο καθώς και με τις απαιτήσεις των υποψηφίων πελατών σας.

Ξεκινώντας από το μηδέν θα σας προτείνουμε το κατάλληλο  domain name  για την επιχείρησή σας και εφόσον είναι διαθέσιμο θα το κατοχυρώσουμε.

Τί είναι το Domain name?

Το Domain Name είναι μία λέξη (ονομασία) του τύπου www.όνομα.gr που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε να συνδεθούμε εύκολα και γρήγορα σε μια ιστοσελίδα που είναι ανεβασμένη στο internet. Η λέξη αυτή πάντα προσδιορίζεται από μία κατάληξη που συνήθως χαρακτηρίζει την γεωγραφική “περιοχή” του δικτύου στην οποία ανήκει ή την ιδιότητα της ιστοσελίδας. Έτσι, για τον χώρο ονομάτων με κατάληξη [.gr], ένα domain name θα έχει την μορφή onoma.gr και επισκεπτόμαστε τις σελίδες που του αντιστοιχούν γράφοντας σε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης μια διεύθυνση της μορφής www.alpe-design.gr

Η  ιστοσελίδα σας θα φιλοξενείται σε ταχύτατους server με το καταλληλότερο πακέτο φιλοξενίας, με συνεχή αναβάθμιση και πλήρη διαχείριση του control panel.

Τί είναι η φιλοξενία της ιστοσελίδας - Web Hosting?

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Hosting ή απλά hosting) είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρίες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο (internet), χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνεται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού (π.χ. εξυπηρετητές) ή την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού εξωτερικών συνδέσεων και εύρους σύνδεσης (bandwidth). Αυτό το αναλαμβάνουν οι εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosts) που προσφέρουν χώρο στον διακομιστή τους καθώς και μέρος της σύνδεσής τους προς το internet. Με απλά λόγια ονομάζουμε τον χώρο στον οποίο θα στηθεί η ιστοσελίδα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπάρχουν διάφορα πακέτα φιλοξενίας που διαφέρουν μεταξύ τους στο κόστος αλλά και στο τι προσφέρουν στον πελάτη.

κατασκευή ιστοσελίδων- προώθηση σε μηχανές αναζήτησηςΟ σχεδιασμός της ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

 • Δυνατότητα κατασκευής απεριόριστων μενού και υπο-μενού στις οποίες μπορούν να ενταχθούν τα κείμενα, το φωτογραφικό υλικό και video της σελίδας σας.
 • Σελίδα προβολής προφίλ εταιρίας.
 • Σελίδα προβολής υπηρεσιών εταιρίας.
 • Σελίδα προβολής προϊόντων της επιχείρησης.
 • Σελίδα προβολής άρθρων.
 • Σελίδα χρήσιμων συνδέσεων (links).
 • Φόρμα επικοινωνίας πελατών.
 • Δυνατότητα σχολιασμού των επισκεπτών.
 • Εγγραφή χρηστών.
 • Ανακοινώσεις, προσφορές.
 • Δημιουργία εταιρικών e-mail (απεριόριστα) της μορφής [email protected]όνομάσας.gr
 • Δυνατότητα προθήκης κατηγορίας που αφορά τα τελευταία νέα της επιχείρησής σας.
 • Έλεγχο συμβατότητας με όλους τους browsers του διαδικτύου (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome κτλ.).
 • Δυνατότητα προσθήκης google map (διαδραστικού χάρτη περιοχής) για να δείξετε το στίγμα της επιχείρησής σας.
 • Δυνατότητα διαδραστικής Photo Gallery.
 • Δυνατότητα μετάφρασης της ιστοσελίδας σε ξένες γλώσσες, (Πολυγλωσσικό site).
 • Δυνατότητα προσθήκης τεχνολογίας flash και animation.
 • Δυνατότητα προσθήκης διαφημιστικών Banner.
 • Σύνδεση της ιστοσελίδας σας με δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twiter, Linkedin κ.α) για καλύτερη προώθηση της σελίδας σας.
 • Δημιουργία καναλιού εταιρείας στο Youtube και σύνδεση της ιστοσελίδας μεταξύ τους.
 • Καταχώρηση στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης του internet.
 • Συνεχής προώθηση  της ιστοσελίδας σας σε μηχανές αναζήτησης με την τεχνολογία SEO (Search Engine Optimization).

Τι ειναι το SEO (Search Engine Optimization)?

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης -SEO- (search engine optimization) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες – επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας και η αύξηση της επισκεψιμότητάς της μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις – κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Στην ουσία δηλαδή προσπαθούμε να εμφανιστούμε στην υψηλότερη δυνατή θέση στα SERPs (search engine result pages ή αποτελέσματα αναζητήσεων) πάντα για τις αναζητήσεις που μας ενδιαφέρουν. Το SEO μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την βελτιστοποίηση φωτογραφικού υλικού, video υλικού, για τοπικές αναζητήσεις αλλά και κάθετες αναζητήσεις δηλαδή αναζητήσεις που αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα.


Το κόστος της ιστοσελίδας εξαρτάται από τα περιεχόμενά της, την επεξεργασία τους, την τεχνολογία που θα ενταχθεί σε αυτή. Αξίζει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση για την επιχείρησή σας και να συντάξουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη και κυρίως ανταγωνιστική προσφορά.